Over AGN

Auto AGN glasbewassingVakkundig en professioneel door jarenlange ervaring.

Wij staan voor kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de kleine details, of het nou vensters, zonnepanelen, kozijnen of dakkapellen zijn, zakelijk of privé.

Om het reinigen van uw ramen sneller en effectiever te laten plaatsvinden gebruiken wij een telescoopborstel waardoor wij vanaf de begane grond tot 17 meter hoogte kunnen wassen. Zeker bij grote bedrijfspanden, appartementengebouwen en bij bijvoorbeeld het reinigen van o.a. ramen van dakkapellen is dit zeer praktisch. Natuurlijk worden uw kozijnen standaard mee gereinigd..

Wij maken hierbij gebruik van osmose water. Dit is water in zijn meest zuivere vorm, waar alle mineralen uit zijn gefilterd. Uw ramen drogen hierdoor streep loos op en hoeven niet gezeemd te worden. Deze techniek is ecologisch verantwoord en uitermate milieuvriendelijk.

Werkzaamheden AGN Glasbewassing:

Zonnepanelen reinigen AGN glasbewassing 2

Glasbewassing / Gevelreiniging / Onderhoud vloeren / Schoonmaakdiensten t.b.v. interieur kantoorpanden, woonhuizen, portieken, galerijen, Vereniging van eigenaren en bedrijfspanden / Reinigen van zonnepanelen, dakkapellen en houtwerk aan uw woning of pand / Verzorgen van de schoonmaak voorafgaand aan de oplevering van een bedrijfspand of woning aan de nieuwe gebruiker of bewoner.

Wij gebruiken de meest milieuvriendelijke, kwalitatief hoogwaardige materialen en middelen.